Familie- en systeem opstellingen

Vanaf 1 juli 2022 geef ik nu ook familie- en systeem opstellingen na het behalen van mijn diploma in 2021.

De vraag die ik het vaakst hoor is: Moet ik mijn familie meenemen als ik een opstelling wil? Nee, is dan mijn antwoord.
Waarom niet? Omdat het niet gaat over fysieke mensen die aanwezig zijn, maar om de familiebanden die jij met hen hebt. Hierover kan stress ervaren worden, wat soms niet van jou is maar van hen. Zoals bijvoorbeeld de manier waarop iemand opgevoed is. Kortom mijn intentie is om jou inzicht te geven in het systeem wat jouw stress oplevert.

Hoe ga ik te werk?
We beginnen met een inleidend gesprek, waarbij je aandacht geeft aan datgene wat jou bezighoudt en de invloed ervan op jouw leven. Opstellingen brengen beweging rondom lichamelijke pijn, relaties, familie, kinderen, geld of je loopbaan.Het is voor iedereen die zakelijk en/of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen zonder echt te weten waardoor.

Wat kan het effect zijn?
Systemisch werk laat iemand inzien wat de kern van stress is of laat diegene voelen wat voor gedragspatroon zij hebben. Het helpt om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk met je aan de hand is.

Prijs
De kosten van een sessie van 1,5 uur zijn €135,00.